2022. január 17., hétfő

Enikő és Diána beszámolója, KÉPEKKEL!Két siker-sztorit is kaptunk az elmúlt napokban, melyeket szeretnénk most megosztani Veletek! Enikő és Diána már mindketten elindultak a változás útján... 2022 már egészen biztosan az Ő évük lesz!

"Kedves Hoodia!
Szeretném elmesélni siker élményemet a termékkel kapcsolatban. Szülés előtt ehettem bármennyit nem híztam viszont mióta megszületett a kisfiam nem akart lemenni a plusz kilók. Barátnőmtől hallottam a Hoodiaról, bevallom féltem neki vágni, de mikor láttam hogy 1-2 hét után mennyivel vékonyabb volt, megrendeltem én is. Nem akartam hinni a szememnek hogy 2-3szem után nem voltam éhes. 1hónap alatt 5kiló lement. Csatoltam is képet.
Köszönöm hogy leirhattam."

- Enikő


"Sziasztok! Röviden az én siker történetem! Sajnos mindig súlyproblémákkal küzdöttem és az örökös nassolással…amit valljunk be egy könnyen hízékony nőnek maga a pokol.. az interneten keresztül találtam rá a hoodiara,bevallom őszíntén túl szépnek tűnt,hogy igaz legyen..viszont a visszajelzèsek,vélemények alapján mégis úgy döntöttem hogy megrendelem. ( a világ legjobb döntése volt) 2 hónap alatt sikerült leadnom 16 kg-ot ! A hoodia elvette az éhségérzetem ,nagyon sok folyadékot kívánt a szervezetem ezáltal telítettséget is éreztem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Hoodiat,merjetek belevágni,nekem és már pár barátnőmnek is sikerült nagyon sok kg-tól megválni..de helyettem beszéljenek a képek.. 
Mindenkinel csak ajánlani tudom! "

Diána

                                          

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Októberi Sikersztorik érkeztek!

3 Nő, összesen 62 kiló fogyás!! Fantasztikus eredmények, megújult külsők, újjászületett Nők! Fogadjátok szeretettel ezt a három inspiráló er...